Коледа

БЕРЛИН - КОЛЕДНИ БАЗАРИ - СЪС САМОЛЕТ, НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
Транспорт
4 дни / 3 нощувки
София, Дрезден, Берлин, Потсдам