Показване на 2 резултата

2 дни/1 нощувка
Пловдив – Карлово – Сопот – Ловеч – Плевен – Троян – Пловдив
3 дни/2 нощувки
Пловдив – Ловеч – Крушунски водопади – Троян – Троянски манастир – Клисура – Пловдив